Goede tekeningen en een eerlijke beoordeling van offertes

Verantwoordelijkheid

We zijn allen verantwoordelijk voor de toekomst van deze wereld en het zorgvuldig doorgeven van onze omgeving aan onze nazaten. Een bedrijf dat maatschappelijk verantwoord onderneemt, maakt bij iedere bedrijfsbeslissing een afweging tussen de maatschappelijke en economische effecten hiervan, en houdt hierbij rekening met de belangen van alle betrokkenen. Bij het kiezen van een architect gaat u niet over een nacht ijs. Wanneer u voor Piet van der Putten als uw architect kiest, dan kiest u voor een architect die graag verantwoordelijkheid neemt.

Verantwoordelijkheid is voor ons een belangrijk begrip. Het is een begrip dat niet alleen terugkomt in de integrale visie op bedrijfsvoering die maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) heet, maar ook in de yoga. In de yoga wordt verantwoordelijkheid vertaald in eerlijkheid en zuiverheid. Wij baseren onze werkwijze op deze levenswetenschap. Als wij vergelijkende offertes aanvragen, beoordelen wij deze op een eerlijke manier, zodat de aannemer met de beste aanbieding het werk krijgt gegund. Maatschappelijke verantwoordelijkheid betekent dat we ook kijken of een pand op een bepaalde locatie in de omgeving past. We kijken hierbij verder dan het pand zelf.

 

Bestek en bestektekeningen

Het belang van een volledig bestek en goede bestektekeningen is evident. Wanneer het bestek niet volledig is, zal een aanbieding mogelijk niet alle bouwkosten dekken. Daarna volgt de onprettige ervaring van meerwerk, waar geen rekening mee is gehouden. Wij zorgen voor een volledig bestek en goede bestektekeningen, zodat meerwerk zo veel mogelijk wordt voorkomen.

 

Duurzame relaties

Duurzame materialen zijn op de lange termijn beter dan niet verantwoord geproduceerde materialen. Duurzame relaties zijn op de lange termijn ook beter dan wisselende relaties, omdat in duurzame relaties een gezamenlijk doel kan worden nagestreefd. In ons geval is dat een mooi en goed gebouw neerzetten waar alle partijen bij de oplevering, maar ook in de jaren erna tevreden mee zijn. Met Piet van der Putten als architect, kiest u voor een duurzame relatie.

 

Compleet pakket

Wij vinden het belangrijk u een compleet pakket van diensten aan te bieden waardoor u met één aanspreekpunt, de architect, de volledige stand van zaken ten aanzien van alle aspecten van de bouw kunt bespreken. De architect zal zijn best doen om alle bij de bouw betrokken partijen te verenigen tot een team dat samen uw gebouw gemaakt.

 

Na de oplevering

Ook na de oplevering blijven wij waarde toevoegen aan de relatie. Wanneer u vragen heeft over het gebouw kunt u die altijd stellen, ook na de oplevering. Natuurlijk krijgt u alle tekeningen van uw gebouw, maar mocht u geruime tijd na de oplevering ook nog tekeningen willen hebben, dan kunt u die altijd opvragen. Verder bieden wij de bestemmingsplancheck. Wij houden zorgvuldig voor u bij of de bestemming van de kavel waarop u gebouw staat niet onverwacht wordt gewijzigd waardoor uw huidige bedrijfsvoering of toekomstplannen in het geding komen.

 

Bel me terug

Bel me terug

Naam*
Telefoon
Voorkeur tijdstip:
   

Bevestig dat u geen script bent door de karakters in het plaatje in te voeren.

Contactformulier

Contactformulier

Naam*
Email*
website
Telefoon
Bericht*

Bevestig dat u geen script bent door de karakters in het plaatje in te voeren.Piet van der Putten stelt de beginselen uit de Yoga centraal bij het maken van architectuur. Of een gebouw nieuw wordt gebouwd, heringedeeld of gerenoveerd, in elk proces wil hij architectuur maken die gebruiksplezier en een harmonische ruimtelijke ervaring oplevert.

Yoga_in_de_architectuur

Zaterdag 5 november werd in theater Amphion in Doetinchem de Lekker wonen Beurs gehouden.

Op 3 september is het plan gepresenteerd om in Zeddam een openluchttheater te bouwen in de helling van het zandgat aan het Gildepad in Zeddam.