Renovatie en uitbreiding van woonhuizen en bedrijfsgebouwen

Renovatie en uitbreiding

Het kan zijn dat uw huidige woning niet meer aan uw woonwensen voldoet, maar dat u in de loop van de jaren zo vertrouwd bent geraakt met de woning en omgeving dat verhuizen geen optie meer voor u is. Levensloopbestendig wonen wordt dan belangrijk. Of uw woning is dusdanig verouderd dat kleine aanpassingen niet meer volstaan. Uw gehele woning moet gerenoveerd om deze aan de huidige normen te laten voldoen. Dit zijn vaak momenten waarop ook latente woonwensen weer naar boven komen.

 

Renovatie woonhuizen

Wij nemen uitgebreid de tijd om samen met u te bekijken naar wat er niet goed is aan uw huidige woning en welke mogelijkheden er zijn om de woning uit te breiden, anders in te delen of van een frisse nieuwe look te voorzien. U zult er versteld van staan welke mogelijkheden er in uw huidige woning schuilen en wat er allemaal mogelijk is om deze weer helemaal bij de tijd te brengen.

 

Oude bedrijfsgebouwen

Voor ondernemers spelen hele andere zaken een rol. Veel oudere bedrijfspanden staan leeg en zijn voor een niet al te hoge prijs te koop. Wanneer u zo’n pand koopt, moet er echter vaak nog veel gebeuren voordat u het daadwerkelijk kunt betrekken. Het moet aangepast worden aan uw wensen en aan de huidige gebruikseisen. Wij kunnen u adviseren over de kosten van de renovatie en eventuele uitbreiding voordat u het pand koopt en deze renovatie en uitbreiding na de aankoop ook volledig begeleiden en uitvoeren.

Bel me terug

Bel me terug

Naam*
Telefoon
Voorkeur tijdstip:
   

Bevestig dat u geen script bent door de karakters in het plaatje in te voeren.

Contactformulier

Contactformulier

Naam*
Email*
website
Telefoon
Bericht*

Bevestig dat u geen script bent door de karakters in het plaatje in te voeren.Piet van der Putten stelt de beginselen uit de Yoga centraal bij het maken van architectuur. Of een gebouw nieuw wordt gebouwd, heringedeeld of gerenoveerd, in elk proces wil hij architectuur maken die gebruiksplezier en een harmonische ruimtelijke ervaring oplevert.

Yoga_in_de_architectuur

Zaterdag 5 november werd in theater Amphion in Doetinchem de Lekker wonen Beurs gehouden.

Op 3 september is het plan gepresenteerd om in Zeddam een openluchttheater te bouwen in de helling van het zandgat aan het Gildepad in Zeddam.