Nieuwbouw ontworpen vanuit de wens en beleving van de opdrachtgever

Nieuwbouw

Bij iedere vraag die wij krijgen ontwerpen wij vanuit de wens en de beleving van de opdrachtgever. Hiervoor besteden wij veel tijd aan onderzoek naar wat er kan om zo dicht mogelijk bij de, voor u, optimale oplossing te komen. We zoeken een helder en ideaal vertrekpunt, iets wat u (soms bewust maar soms zonder het te weten) aangeeft. Van hieruit kunnen we vervolgens een mooi en sterk ontwerp komen.

 

Bedrijfsgebouwen

Wij hebben ruime ervaring met het ontwerpen, ontwikkelen en technisch uitwerken van bedrijfsgebouwen, met en zonder kantoorruimte. Wij kunnen niet alleen een bedrijfshal voor opslag van materialen, een showroom of een productiehal compleet met kantoorruimte voor u ontwerpen, maar ook publieksgebouwen zoals winkels, theaters en mediastudio’s. De aanvraag van de benodigde omgevingsvergunning voor zowel milieu als bouw is een integraal onderdeel van het gehele proces.

 

Van sloop tot oplevering nieuwbouw

Nieuwbouw kan plaatsvinden op een nog onbebouwde locatie, maar ook op een locatie waar al een gebouw staat. Bij bedrijfsgebouwen vindt nieuwbouw vaak plaats wanneer het bestaande gebouw niet meer voldoet aan de gebruikseisen. Een woning wordt soms gesloopt en nieuw gebouwd wanneer sprake is van een verouderde, niet karakteristieke woning op mooie locatie. Wij kunnen u in het totale traject bijstaan, van de sloop van het oude pand tot de oplevering van het nieuwe pand.

Bel me terug

Bel me terug

Naam*
Telefoon
Voorkeur tijdstip:
   

Bevestig dat u geen script bent door de karakters in het plaatje in te voeren.

Contactformulier

Contactformulier

Naam*
Email*
website
Telefoon
Bericht*

Bevestig dat u geen script bent door de karakters in het plaatje in te voeren.Piet van der Putten stelt de beginselen uit de Yoga centraal bij het maken van architectuur. Of een gebouw nieuw wordt gebouwd, heringedeeld of gerenoveerd, in elk proces wil hij architectuur maken die gebruiksplezier en een harmonische ruimtelijke ervaring oplevert.

Yoga_in_de_architectuur

Zaterdag 5 november werd in theater Amphion in Doetinchem de Lekker wonen Beurs gehouden.

Op 3 september is het plan gepresenteerd om in Zeddam een openluchttheater te bouwen in de helling van het zandgat aan het Gildepad in Zeddam.