Ruim 25 jaar ervaring met in het ontwikkelen en implementeren van huisstijlen

Huisstijlen

Wanneer uw bedrijf of organisatie meerdere vestigingen heeft, of wanneer uw bedrijf is aangesloten bij een franchiseorganisatie, kan het heel belangrijk zijn dat de bedrijven dezelfde uitstraling hebben. Uw klanten moeten meteen, het liefst al vanaf een afstand kunnen zien dat uw bedrijf in het gebouw is gevestigd.

 

Bestaande huisstijl

Wij weten als geen ander hoe belangrijk een goede uitvoering van uw huisstijl is. Wij richten onze aandacht daarom niet enkel op het bevestigen van bestaande huisstijlelementen aan de buiten- en binnenzijde van het gebouw, maar besteden ook aandacht aan de afstemming van de bestaande architectuur op de huisstijl en omgekeerd. De projecten voor Citroën en DS zijn hiervan goede voorbeelden.

 

Huisstijlimplementatie

Wij hebben veel ervaring met het implementeren van nieuwe huisstijlen, zowel interieur als exterieur. Het liefst zijn wij in een zo vroeg mogelijk stadium betrokken bij de ontwikkeling van de huisstijl zodat er een optimale uitstraling wordt ontwikkeld die niet alleen visueel mooi is, maar ook architectonisch en bouwkundig goed uitvoerbaar is. Wij kunnen in dit stadium meedenken over de uitvoering en locatie van de huisstijlelementen in en aan het gebouw en u behoeden voor hoge kosten.

 

Rechtstreekse contacten

Bij grote, internationale organisaties heeft het onze voorkeur te werken met directe contacten op de hoofdkantoren. In de projecten voor Citroën en DS hebben wij ervaren dat het werken met direct contacten op de hoofdkantoren grote voordelen heeft. Vragen kunnen snel worden beantwoord en voorstellen voor aanpassingen en goedkeuring voor speciale oplossingen kunnen direct op een juiste manier worden behandeld.

Bel me terug

Bel me terug

Naam*
Telefoon
Voorkeur tijdstip:
   

Bevestig dat u geen script bent door de karakters in het plaatje in te voeren.

Contactformulier

Contactformulier

Naam*
Email*
website
Telefoon
Bericht*

Bevestig dat u geen script bent door de karakters in het plaatje in te voeren.Piet van der Putten stelt de beginselen uit de Yoga centraal bij het maken van architectuur. Of een gebouw nieuw wordt gebouwd, heringedeeld of gerenoveerd, in elk proces wil hij architectuur maken die gebruiksplezier en een harmonische ruimtelijke ervaring oplevert.

Yoga_in_de_architectuur

Zaterdag 5 november werd in theater Amphion in Doetinchem de Lekker wonen Beurs gehouden.

Op 3 september is het plan gepresenteerd om in Zeddam een openluchttheater te bouwen in de helling van het zandgat aan het Gildepad in Zeddam.