Wij ontwikkelen duurzame transformaties waardoor de levensduur wordt verlengd

Transformatie

Een gebouw een tweede leven geven doen wij graag. Zo kunnen wij een bijdrage leveren aan het voorkomen van leegstand. Door het gebouw een nieuwe functie te geven, krijgt het weer waarde voor de omgeving. De locatie wordt weer goed gebruikt. En dat zet ook weer nieuwe ontwikkelingen in de directe omgeving op gang.

 

Historische waarde

Om gebouwen te kunnen transformeren is vakmanschap nodig. Wij hebben oog voor de historische waarden van een gebouw. We zetten onze creativiteit en kennis in om de kwaliteiten van het oorspronkelijk gebouw optimaal te benutten. De historische waarden combineren we respectvol met de actuele (technische) eisen ten aanzien van hedendaags gebruik en de identiteit van de huidige gebruiker.

 

Duurzaamheid

Wij ontwerpen en ontwikkelen duurzame transformaties waardoor de levensduur van gebouwen wordt verlengd, ze een rol blijven spelen in de samenleving en hun waarde wordt behouden of vergroot. Elke transformatie, elk proces, elke opdrachtgever is anders en verdient een eigen benadering.

 

Projectteam

Wij hebben de kennis en ervaring voor het uitvoeren van transformaties, maar wij werken niet alleen. In ieder project werken wij met team van specialisten en adviseurs.

Een voorbeeld van transformatie is ons eigen pand.

Bel me terug

Bel me terug

Naam*
Telefoon
Voorkeur tijdstip:
   

Bevestig dat u geen script bent door de karakters in het plaatje in te voeren.

Contactformulier

Contactformulier

Naam*
Email*
website
Telefoon
Bericht*

Bevestig dat u geen script bent door de karakters in het plaatje in te voeren.Piet van der Putten stelt de beginselen uit de Yoga centraal bij het maken van architectuur. Of een gebouw nieuw wordt gebouwd, heringedeeld of gerenoveerd, in elk proces wil hij architectuur maken die gebruiksplezier en een harmonische ruimtelijke ervaring oplevert.

Yoga_in_de_architectuur

Zaterdag 5 november werd in theater Amphion in Doetinchem de Lekker wonen Beurs gehouden.

Op 3 september is het plan gepresenteerd om in Zeddam een openluchttheater te bouwen in de helling van het zandgat aan het Gildepad in Zeddam.