Woningen, bedrijfsgebouwen en verenigingsgebouwen

Projectontwikkeling

Iedere projectontwikkeling begint met onderzoek en analyse. Deze vormen het fundament van het ontwerp- en bouwtraject. Wij adviseren en ondersteunen bij strategische beslissingen inzake projectontwikkelingen, maar we kunnen ook participeren in de projectontwikkelingen. Onderzoek kan nodig zijn om de mogelijkheden van de locatie goed in kaart te brengen. Is de voorgenomen functiewijziging mogelijk of moet er toch uitgekeken worden naar een ander locatie? Niet alleen de ontwikkeling zelf maar ook de relatie met de omgeving speelt hierbij voor ons een belangrijke rol.

 

Bedrijfsgebouwen

Bij een bedrijfsgebouw kan het gaan om een individueel gebouw voor één functie, maar ook om een bedrijfsverzamelgebouw. Misschien heeft u als opdrachtgever maar een deel van het gebouw nodig, maar kiest u vanwege de grootte van de locatie of vanuit het oogpunt van bouwkostenbeheersing voor deelname in een grotere ontwikkeling. Wij kunnen u in alle gevallen van dienst zijn.

 

Woningbouw en verenigingsgebouwen

Wanneer het gaat om een woningbouwproject of een gebouw met een maatschappelijke bestemming, dan kunnen wij ontwerpen, maar in bepaalde situaties ook participeren. Te denken valt aan situaties waarin een groep bewoners samen een nieuw woonblok wil ontwikkelen, maar de ontwerpopdracht pas kan geven als de financiële consequenties duidelijk zijn. Of een vereniging die een verenigingsgebouw of dorpshuis wil, maar daarvoor eerst een globaal plan met bijbehorende kosten moeten hebben alvorens zij fondsen kan gaan werven en een architect opdracht kan geven. In deze gevallen kan eventueel met goede afspraken over de financiële afwikkeling van het risico een afspraak worden gemaakt over projectparticipatie.

Bel me terug

Bel me terug

Naam*
Telefoon
Voorkeur tijdstip:
   

Bevestig dat u geen script bent door de karakters in het plaatje in te voeren.

Contactformulier

Contactformulier

Naam*
Email*
website
Telefoon
Bericht*

Bevestig dat u geen script bent door de karakters in het plaatje in te voeren.Piet van der Putten stelt de beginselen uit de Yoga centraal bij het maken van architectuur. Of een gebouw nieuw wordt gebouwd, heringedeeld of gerenoveerd, in elk proces wil hij architectuur maken die gebruiksplezier en een harmonische ruimtelijke ervaring oplevert.

Yoga_in_de_architectuur

Zaterdag 5 november werd in theater Amphion in Doetinchem de Lekker wonen Beurs gehouden.

Op 3 september is het plan gepresenteerd om in Zeddam een openluchttheater te bouwen in de helling van het zandgat aan het Gildepad in Zeddam.