De architect is uw onafhankelijk adviseur

Professionaliteit

Professionaliteit is voor ons uitermate belangrijk. De architect werkt het liefst rechtstreeks voor de opdrachtgever. In die hoedanigheid kan hij het beste uw belangen als opdrachtgever behartigen en alle andere betrokken partijen controleren op de juiste uitvoering van het werk. Dit kan een besparing opleveren, die zelfs hoger is dan het honorarium van de architect.

 

Vakmanschap

Wij weten wat een goed gebouw is, hoe het moet worden gebouwd, wat goede materialen zijn en hoe ze moeten worden gebruikt. Wij hebben een netwerk van specialisten om ons heen, waardoor wij flexibel kunnen werken en binnen de planning, in tijd en budget, het project naar wens kunnen uitvoeren.

 

Klein, groot, lokaal, internationaal

Of u nu een klein of groot bedrijf hebt, lokaal of internationaal opereert, in ieder project werken wij met een vrijblijvend voortraject waarin u uitgebreid de gelegenheid heeft om alle aspecten die voor u van belang zijn goed te overdenken en te bespreken. Uiteraard stellen wij gerichte vragen over het globaal beeld dat u voor ogen hebt en de zaken die voor u mogelijk belangrijk zijn. Wij verwerken uw wensen na dit uitgebreid voortraject in een Voorstel van Aanpak. Pas wanneer u er van overtuigd bent dat het voorstel van aanpak exact is wat u wilt en u er een goed gevoel bij heeft, geeft u de opdracht.

 

Professionaliteit

Professionaliteit betekent voor ons ook snel reageren, geen fouten maken en u continu op de hoogte houden. Wij zijn flexibel en denken graag met u mee. Service en kwaliteit is voor ons uitermate belangrijk.

 

Branchevereniging van architectenbureaus

Piet van der Putten staat ingeschreven in het Nederlandse architectenregister en bij de Orde van Belgische Architecten en is sinds 1989 aangesloten bij de Branchevereniging van Nederlandse Architectenbureaus (BNA). Wij bezitten het BNA Keurmerk en werken volgens de gedragsregels van de BNA. Wij onderschrijven de belangrijke begrippen uit de BNA gedragscode zoals verantwoordelijkheid, integriteit en professionaliteit. De Algemene voorwaarden zijn voor bedrijven verwerkt in De Nieuwe Regeling (DNR 2011) en voor consumenten in de Consumentenregeling (CR2013). Deze algemene voorwaarden maken onderdeel uit van de overeenkomst die wij met u aangaan.
[lees hier de BNA gedagscode]

Bel me terug

Bel me terug

Naam*
Telefoon
Voorkeur tijdstip:
   

Bevestig dat u geen script bent door de karakters in het plaatje in te voeren.

Contactformulier

Contactformulier

Naam*
Email*
website
Telefoon
Bericht*

Bevestig dat u geen script bent door de karakters in het plaatje in te voeren.Piet van der Putten stelt de beginselen uit de Yoga centraal bij het maken van architectuur. Of een gebouw nieuw wordt gebouwd, heringedeeld of gerenoveerd, in elk proces wil hij architectuur maken die gebruiksplezier en een harmonische ruimtelijke ervaring oplevert.

Yoga_in_de_architectuur

Zaterdag 5 november werd in theater Amphion in Doetinchem de Lekker wonen Beurs gehouden.

Op 3 september is het plan gepresenteerd om in Zeddam een openluchttheater te bouwen in de helling van het zandgat aan het Gildepad in Zeddam.