Verbouwing winkelpand

Opdrachtgever: Piet van der Putten architect bna
Locatie: Benedendorpsstraat 9 7038 BA Zeddam

 

Ons eigen pand is een goed voorbeeld van een transformatie naar een gebruik met een andere functie.

Bij aankoop was het pand een winkel, waarin een kledingzaak was gevestigd. Het Programma van Eisen vroeg om een grote, schone, werkruimte, die ook als expositieruimte dienst kon doen, een vergader- en ontvangstruimte, twee kantoorruimten, reproruimte, werkplaats, keuken en berging.

De hoofdentree werd verplaats naar de rechter zijkant van het pand om de grote atelierruimte aan de voorzijde niet te onderbreken door een rechtstreeks in deze ruimte uitkomende entreedeur. Zo werd het ook mogelijke om de vergader- en ontvangstruimte te koppelen aan de nieuwe entree. De nieuwe monumentale entree is door het koppelen van de entree met de kozijnen en het balkon op de verdieping verbouwd tot een entreepartij met een hoogte van twee verdiepingen.

Bel me terug

Bel me terug

Naam*
Telefoon
Voorkeur tijdstip:
   
This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)

Bevestig dat u geen script bent door de karakters in het plaatje in te voeren.

Contactformulier

Contactformulier

Naam*
Email*
Telefoon
Bericht*
This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)

Bevestig dat u geen script bent door de karakters in het plaatje in te voeren.